
Urządzenia i Akcesoria
Würzfleisch (Ragout fin)
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
4 Portionen
Składniki
-
Gouda in Stücken200 g
-
Zwiebel halbiert1
-
Schweineschnitzel in Stücken (siehe Tipp)700 g
-
Wasser1000 g
-
Fleischbrühe (für je 0,5 l)2 Würfel
-
Worcester-Sauce1 ½ EL
-
Lorbeerblatt, getrocknet1
-
Mehl80 g
-
Butter40 g
-
Zitronensaft25 g
-
Weißwein100 g
-
Salz½ TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Toastbrotscheiben4
-
Worcester-Sauce
-
Zitrone in Scheiben, zum Garnieren1
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
612 kcal /
2564 kJ
Białko
55 g
Tłuszcz
28 g
Węglowodany
30 g
Błonnik
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Ostalgie
5 Przepisów
Niemcy
Niemcy