Wersje kompatybilne
Brambory se zelenými fazolkami a petrželovým pestem
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 gramů sýru, parmazánu, na kousky (3 cm)
- 1 polévková lžíce piniových oříšků
- 1 stroužek česneku
- 10 snítek čerstvé plocholisté petrželky, pouze listy
- 50 gramů extra panenského olivového oleje
- ½ čajové lžičky soli
- 400 gramů vody
- 400 gramů brambor, oloupaných a nakrájených na čtvrtky
- 400 gramů fazolových lusků, zelených, čerstvých, s odříznutými konci
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 885.7 kJ / 210.8 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 9 g
- Tłuszcz
- 16.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.2 g
- Błonnik
- 3.9 g
- Sód
- 284.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kuře na bylinkách se zeleninou v páře
1 godz.
Polévka z odřezků ze zeleniny
50 min
Vařená hnědá (natural) dlouhozrnná rýže
55 Min
Brambory na středozemní způsob
2 Std. 30 Min
Kuskus s kuřecím a jehněčím masem a pikantními klobáskami
1 godz. 10 min
Krůtí roláda s olivami a zeleninová quinoa
50 min
Krůtí nudličky s kedlubnou, bramborami a kerblíkovou omáčkou
50 min
Jehněčí masové kuličky s kuskusem, jogurtem a mátou
40 min
Pohankové noky do polévky
40 min
Losos s kokosovým chilli přelivem
30 Min
Losos na fenyklu s brokolicí v páře
30 Min
Vepřová panenka s celerovým pyré a kaparovo-citrónovou omáčkou
40 min