Wersje kompatybilne
Brambory se zelenými fazolkami a petrželovým pestem
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 gramů sýru, parmazánu, na kousky (3 cm)
- 1 polévková lžíce piniových oříšků
- 1 stroužek česneku
- 10 snítek čerstvé plocholisté petrželky, pouze listy
- 50 gramů extra panenského olivového oleje
- ½ čajové lžičky soli
- 400 gramů vody
- 400 gramů brambor, oloupaných a nakrájených na čtvrtky
- 400 gramů fazolových lusků, zelených, čerstvých, s odříznutými konci
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 885.7 kJ / 210.8 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 9 g
- Tłuszcz
- 16.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.2 g
- Błonnik
- 3.9 g
- Sód
- 284.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vařená basmati rýže
35 Min
Dušený špenát
25 min
Rizoto z divoké rýže a quinoy s brokolicí
55 min
Lehce orestované zelené fazolky
25 min
Restovaná cibule s chilli
20 Min
Kuličky z krůtího masa se zeleninovými tagliatelle a omáčkou tzatziki
1j
Celozrnná rýže s limetkou a pestem
45 menit
Sous-vide kuřecí ballotine s omáčkou z červených paprik
2 godz. 10 min
Zelené fazolky s tymiánem
1j 10 menit
Restovaná cibule a česnek
Brak ocen
Restovaná cibule (300 gramů)
20 Min
Treska v páře s petrželovou krustou, novými bramborami a cuketou
40 menit