Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de carne de cordero, sin hueso, sin tendones, cortados en trozos (2-3 cm), parcialmente congelados
- Wartości odżywcze
- na 100 gramo
- Kalorie
- 980 kJ / 234 kcal
- Białko
- 18 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ajo picado (100 g)
15 Min
Carne de ave molida (carne blanca, 300 g)
1 godz. 5 min
Ajo picado (10-20 g)
10min
Papa y camote rallado (200-500 g)
15 Min
Granos de cereal molidos (100 g)
5 dk
Carne de res picada (500 g)
1 Std. 10 Min
Carne de res picada (300 g)
1 godz. 5 min
Ajo picado (25-70 g)
10min
Dientes de ajo picado
5 dk
Hierbas picadas (10-25 g)
10min
Papa y camote rallado (600-800 g)
20 Min
Hierbas picadas (5 g)
5 dk