Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de carne de res, sin hueso, sin tendones, cortados en trozos (3 cm), parcialmente congelados
- Wartości odżywcze
- na 100 gramo
- Kalorie
- 651 kJ / 155 kcal
- Białko
- 20 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Tłuszcz nasycony
- 4 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 49 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Carne de ave molida (carne blanca, 300 g)
1h 5min
Zanahorias ralladas (100-180 g)
5min
Cebolla picada (100-200 g)
5min
Carne de ave picada (carne blanca, 500 g)
1 Std. 10 Min
Ajo picado (10-20 g)
10min
Zanahorias ralladas (200-450 g)
10min
Cebollas picadas (400-500 g)
10min
Papa y camote rallado (200-500 g)
15min
Carne de res picada (300 g)
1h 5min
Carne de cerdo picada (300 g)
1h 5min
Ajo picado (25-70 g)
10min
Almendras o avellanas picadas gruesas (200-300 g)
5min