Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g agua
- 300 - 450 g de duraznos, sin semilla, en mitades
- Wartości odżywcze
- na 100 gramo
- Kalorie
- 188 kJ / 45 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 9 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 1.9 g
- Sód
- 1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Papas o camotes al vapor (200-600 g) en cestillo
30 min
Pollo y cebolla cambray dorada y desmenuzada TM6
15min
Pechugas de pollo al vapor (3)
30 min
Ejotes al vapor (200-300 g) en cestillo
25min
Filetes de pescado al vapor (2-3)
25min
Puré de betabel
1h
Nieve de frutos rojos
20 min
Cuartos de pera al vapor (500-800 g) en Varoma
25min
Manzanas al vapor (500 g) en Varoma
25min
Limonada
10min
Pechugas de pollo al vapor (6)
25min
Manzanas al vapor (200-400 g) en cestillo
20 min