Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
600 - 800
g de papa, pelada y en trozos
lub 600 - 800 g de camote, pelada y en trozos
- Wartości odżywcze
- na 100 gramo
- Kalorie
- 322 kJ / 77 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 16 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Carne de ave molida (carne blanca, 300 g)
1h 5min
Zanahorias ralladas (100-180 g)
5min
Carne de cerdo picada (500 g)
1 Std. 10 Min
Mezcla de finas hierbas picadas
5min
Hierbas picadas (30-40 g)
10 min
Zanahorias ralladas (200-450 g)
10 min
Cebollas picadas (400-500 g)
10 min
Papa y camote rallado (200-500 g)
15min
Granos de cereal molidos (150-250 g)
5min
Carne de res picada (500 g)
1 Std. 10 Min
Hierbas picadas (10-25 g)
10 min
Zanahorias ralladas (500-700 g)
10 min