Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g de pasta fresca, consulte la sección de Básicos
- 500 g de agua
- 300 g de filetes de salmón fresco, sin hueso
- jugo de limón verde, de 1 pieza
- sal, al gusto
- pimienta negra molida, al gusto
- aceite de oliva, un chorrito
- 100 g de queso crema
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 2167 kJ / 516 kcal
- Białko
- 26 g
- Węglowodany
- 39 g
- Tłuszcz
- 25 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Croquetas de atún
1h 30min
Canelones con carne, verduras y salsa de jitomate
1h 10min
Ravioles de espinaca y requesón
40 min
Papas al horno
1h
Ravioles a la napolitana
50min
Hot cakes
40 min
Chop suey de camarón
1h
Pasta fresca básica
25min
Salsa de jitomate
35min
Pastel de carne
50min
Bachour: Crème Brûlée con frutas tropicales
5h
Masa para pasta fresca
1h