Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
500
g de agua
lub 500 g de caldo de carne - 6 salchichas Frankfurt
- Wartości odżywcze
- na 1 pieza
- Kalorie
- 559 kJ / 134 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 354 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Papas o camotes al vapor (200-600 g) en cestillo
30 min
Espaguetti con albóndigas
55min
Brócoli al vapor (250 g) en cestillo
15min
Papas cambray al vapor (300-600 g) en cestillo
35min
Huevos duros (4 piezas)
20 min
Calabacitas al vapor (600-800 g) en Varoma
30 min
Papas a la francesa TM6
1 Std. 15 Min
Salchichas Frankfurt al vapor (12-14)
15min
Piña al vapor (200-400 g) en cestillo
15min
Albóndigas al vapor (500 g)
30 min
Papas cambray al vapor (700-1200 g) en Varoma
45 min
Camarones sofritos TM6
15min