Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de agua
- 800 g de papas peladas y cortadas en cubos de 1,5- 2 cm
- aceite para pincelar la bandeja
- 90 g de aceite de oliva
- 1 cucharada de pimentón
- 1 cucharadita de salsa Tabasco
- 1 cucharada de vinagre de vino tinto
- 1 - 2 pellizcos de sal
-
125
g de tomate triturado en conserva
lub 125 g de puré de tomate
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1541 kJ / 369 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 37 g
- Tłuszcz
- 23 g
- Błonnik
- 5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Puré de papas al estilo Argentino
50min
Fajitas de carne
1h
Arroz Turco
40 min
Crema batida
10min
Lasaña a la boloñesa.
3h
Mini albóndigas con salsa de hongos
1h 10min
Pollo a la pizza
50min
Pescado blanco con salsa de puerros y papas
1h
Flan
5h 30min
Ensalada campera
1h 10min
Bondiola con salsa de vino tinto
1h
Risotto con hongos a la cerveza
40 min