Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
20
g de aceite vegetal
lub 20 g de aceite de oliva - 200 g de calabacita, en rebanadas (2 cm), luego corte en cuartos (2 cm)
- sal, al gusto
- pimienta negra molida, al gusto
- Wartości odżywcze
- na 200 gramos
- Kalorie
- 923 kJ / 220 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 2.2 g
- Sód
- 6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ejotes al vapor (400-800 g) en Varoma
25 min
Pimientos al vapor (100-300 g) en cestillo
15 Min
Zanahorias rebanadas al vapor (200-500 g) en cestillo
30 Min
Calabacitas al vapor (200-500 g) en cestillo
20 dk
Calabacitas al vapor (600-800 g) en Varoma
30 Min
Pimientos sofritos 200 g TM6
20 dk
Zanahorias en rebanadas al vapor (550-800 g) en Varoma
40 dk
Berenjena sofrita 400 g TM6
35 dk
Berenjena sofrita 200 g TM6
30 Min
Bastones de zanahoria sofritos 200 g
15 Min
Cebollas sofritas 200 g
20 dk
Queso rallado, semi duro (300 g)
5 menit