Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
20
g de aceite vegetal
lub 20 g de aceite de oliva - 200 g de calabacita, en rebanadas (2 cm), luego corte en cuartos (2 cm)
- sal, al gusto
- pimienta negra molida, al gusto
- Wartości odżywcze
- na 200 gramos
- Kalorie
- 923 kJ / 220 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 2.2 g
- Sód
- 6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Brócoli al vapor (400-800 g) en Varoma
25 min
Brócoli al vapor (250 g) en cestillo
15 Min
Bastones de zanahoria sofritos 200 g
15 Min
Bastones de zanahoria sofritos 400 g
20 min
Calabacitas al vapor (600-800 g) en Varoma
30 min
Cebolla dorado ligero 200-300 g
20 min
Berenjena sofrita 400 g TM6
35 min
Berenjena sofrita 200 g TM6
30 min
Cebollas sofritas 300 g
20 min
Espinacas al vapor (500 g) en Varoma
15 Min
Pimientos sofritos 200 g TM6
20 min
Salteado de verduras mixtas
30 min