Wersje kompatybilne
Butifarras frescas con puré de patatas (Hestan Cue™)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 800 g de papas, peladas y en cubos (2 cm)
- 400 g de leche
- 50 g de mantequilla sin sal
- 1 cdita de sal
- 2 pizca de pimienta molida
- 2 pizca nuez moscada en polvo
- 2 cda aceite vegetal (para la sartén)
-
8
butifarras frescas
lub 8 salchicha de cerdo, cruda
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 3683 kJ / 881 kcal
- Białko
- 31.6 g
- Węglowodany
- 48.4 g
- Tłuszcz
- 62.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 24.9 g
- Błonnik
- 3.4 g
- Sód
- 2152.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Espagueti a la boloñesa
50min
Lentejas
1h 30min
Espagueti con salsa de tomate y atún
45min
Lentejas con chorizo
1h 30min
Espagueti carbonara
40min
Salsa boloñesa
35min
Mayonesa
5 Min
Arroz a la cubana (Hestan Cue™)
1h
Cocción de arroz de grano largo (400 g)
35min
Albóndigas en salsa de tomate en cocción lenta TM6
3h 40min
Cocción de arroz de grano largo (300 g)
35min
Salsa Bechamel TM6
15 min