Wersje kompatybilne
Butifarras frescas con puré de patatas (Hestan Cue™)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 800 g de papas, peladas y en cubos (2 cm)
- 400 g de leche
- 50 g de mantequilla sin sal
- 1 cdita de sal
- 2 pizca de pimienta molida
- 2 pizca nuez moscada en polvo
- 2 cda aceite vegetal (para la sartén)
-
8
butifarras frescas
lub 8 salchicha de cerdo, cruda
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 3683 kJ / 881 kcal
- Białko
- 31.6 g
- Węglowodany
- 48.4 g
- Tłuszcz
- 62.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 24.9 g
- Błonnik
- 3.4 g
- Sód
- 2152.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Espaguetti con albóndigas
55 min
Sopa italiana de papa
50 min
Manojos de ejotes y papas al vapor
55 min
Puré de papa y poro
40 min
Espagueti carbonara
40 min
Coditos con queso
35 min
Porchetta al horno con salsa de ciruela
1h
Camarón caramelo
1h
Spaguetti con calabaza y chile poblano
50 min
Calabazas rellenas en salsa de chabacano
1 godz. 30 min
Sopa de carne danesa
30 min
Espuma de frutos rojos
10min