Urządzenia i Akcesoria
咸蛋黄小龙虾
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz.
2 人份
Składniki
-
小龙虾 加工完约450-500克左右700 克
-
料酒10 克
-
白胡椒粉1 小撮
-
生抽15 克
-
咸蛋黄8 颗
-
水 蒸煮用450 克
-
油90 克
-
蒜头3 瓣
-
姜 去皮10 克
-
盐1 克
-
糖3 克
-
葱 切末2 根
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
731.4 mg
Białko
39 g
Kalorie
3404.5 kJ /
814.5 kcal
Tłuszcz
66 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
2.9 g
Węglowodany
8.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美味随芯享
10 Przepisów
Chiny
Chiny
超人气美食
10 Przepisów
Chiny
Chiny