洋葱佛卡夏

洋葱佛卡夏

5.0 1 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
16 块(pc)

Składniki

面团
  • 高筋面粉
    600 克
  • 新鲜酵母 剥碎
    30 克
    3 茶匙 干酵母粉, (12克)
  • 380 克
  • 橄榄油 额外准备涂抹用
    20 克
  • 1 小撮
  • 1 茶匙
配料
  • 特级初榨橄榄油
    40 克
  • 40 克
  • 1 ½ 茶匙
  • 洋葱 切半
    300 - 350 克

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 块(pc)

Białko 5 g
Kalorie 766 kJ / 183 kcal
Tłuszcz 6 g
Błonnik 2.4 g
Węglowodany 26 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...