Urządzenia i Akcesoria
洋葱佛卡夏
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
16 块(pc)
Składniki
面团
-
高筋面粉600 克
-
3 茶匙 干酵母粉, (12克)新鲜酵母 剥碎30 克
-
水380 克
-
橄榄油 额外准备涂抹用20 克
-
糖1 小撮
-
盐1 茶匙
配料
-
特级初榨橄榄油40 克
-
水40 克
-
盐1 ½ 茶匙
-
洋葱 切半300 - 350 克
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 块(pc)
Białko
5 g
Kalorie
766 kJ /
183 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
2.4 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美善品幸福厨房家常料理
158 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy