Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de agua
- 500 g de hojas de espinaca fresca, sin tallos
- Wartości odżywcze
- na 100 gramos
- Kalorie
- 93 kJ / 22 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 1.8 g
- Sód
- 69 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Brócoli al vapor (400-800 g) en Varoma
25 Min
Brócoli al vapor (250 g) en cestillo
15 Min
Coliflor al vapor (300 g) en cestillo
20 Min
Espárragos al vapor (800 g) en Varoma
40 Min
Coliflor al vapor (400-900 g) en Varoma
30 Min
Papas o camotes, en cubos al vapor (700-1000 g) en Varoma
40 Min
Bastones de zanahoria sofritos 200 g
15 Min
Calabacitas al vapor (600-800 g) en Varoma
30 Min
Zanahorias en rebanadas al vapor (550-800 g) en Varoma
40 Min
Zanahorias rebanadas al vapor (200-500 g) en cestillo
30 Min
Papas cambray al vapor (700-1200 g) en Varoma
45 Min
Zanahorias baby al vapor (200-600 g) en cestillo
30 Min