Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
20
g de aceite vegetal
lub 20 g de aceite de oliva - 200 g de pimiento rojo, en trozos (2 cm)
- 170 g de cebolla blanca, en gajos
- Wartości odżywcze
- na 370 gramos
- Kalorie
- 1166 kJ / 278 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 14 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 7.1 g
- Sód
- 9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Coliflor al vapor (300 g) en cestillo
20 min
Sofrito de ajo y cebolla
20 min
Cebolla dorado ligero 200-300 g
20 min
Champiñones salteados al ajillo
25 min
Cebolla dorada 200 g
25 min
Cebolla y ajo dorado ligero
20 min
Cebollas sofritas 200 g
20 min
Pimientos sofritos 200 g TM6
20 min
Cebolla caramelizada 200 g
40min
Tocino y champiñones sofritos TM6
20 min
Salteado de verduras mixtas
30min
Cebolla caramelizada 400-500 g
50min