Urządzenia i Akcesoria
Soft Cake with Salted Caramel
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
10 slices
Składniki
Soft Cake
-
butter cold, plus extra for greasing120 g
-
sugar100 g
-
eggs2
-
milk150 g
-
flour200 g
-
potato starch50 g
-
vanilla pod seeds only1
-
baking powder10 g
Caramel <br>
-
sugar250 g
-
salted butter cold75 g
-
cream min 30% fat160 g
-
water1045 g
-
lemon juice (see tip)1 ½ tsp
-
vinegar1 tbsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
91 mg
Białko
4 g
Kalorie
1529 kJ /
365 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
10 g
Węglowodany
45 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salted Caramel Chocolate Tartlets
4 godz.
Dark chocolate cookies with cream cheese filling
2 godz. 30 min
Magnolia Kitchen Swiss meringue buttercream
45 min
Vanilla ice cream sandwiches
13 godz. 25 min
Cinnamon buns
3 godz. 5 min
Gerbeaud Cakes (Metric)
1 godz. 20 min
Mint Chocolate Chip Cookie
50 min
Chocolate Cake Pops
4 godz. 50 min
Chocolate Butter Cookies
1 godz.
Apple crumble meringue slice
2 godz.
Magnolia Kitchen macadamia and white chocolate brioche scrolls
5 godz. 35 min
Super Soft Cinnamon Rolls
1 godz. 35 min