牛肉丸

牛肉丸

3.3 19 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
1 完整食谱

Składniki

  • 牛肉块,去筋 切3x3厘米,冷冻2小时,建议选用牛后腿肉
    500 克
  • 冰水
    100 克
  • 蚝油
    1 汤匙
  • 鱼露
    15 克
  • 5 克
  • 木薯淀粉
    50 克
  • 1600 克

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 完整食谱

Sód 4651.1 mg
Białko 106.7 g
Kalorie 3044 kJ / 739 kcal
Tłuszcz 10 g
Tłuszcz nasycony 2.5 g
Węglowodany 54.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...