Urządzenia i Akcesoria
牛肉丸
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
1 完整食谱
Składniki
-
牛肉块,去筋 切3x3厘米,冷冻2小时,建议选用牛后腿肉500 克
-
冰水100 克
-
蚝油1 汤匙
-
鱼露15 克
-
盐5 克
-
木薯淀粉50 克
-
水1600 克
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 完整食谱
Sód
4651.1 mg
Białko
106.7 g
Kalorie
3044 kJ /
739 kcal
Tłuszcz
10 g
Tłuszcz nasycony
2.5 g
Węglowodany
54.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
一起火锅吧
10 Przepisów
Chiny
Chiny