Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g d'épices
- Wartości odżywcze
- na 20 g
- Kalorie
- 210 kJ / 50 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 0 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lentilles à la marocaine
50min
Cuire du riz long complet
55min
Noisettes, noix de cajou ou cacahuètes finement moulues (100 g)
5 min
Graines de pavot moulues
5 min
Beurre beldi au zaatar
10min
Poivre grossièrement moulu
5 min
Sésame finement moulu
5 min
Mhalabieh (entremets libanais) et cigarettes russes
2 godz. 35 min
Tisane graine d'anis et verveine
15min
Café moulu
5 min
Soupe à la coriandre
50min
Zaalouk marocain (dip aux épices)
40min