Urządzenia i Akcesoria
酸甜虾
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
3 人份
Składniki
-
盐1 小撮
-
白胡椒粉1 小撮
-
帝王虾 去须,洗净并去肠线300 克
-
食油20 克
-
蒜瓣5 个
-
新鲜姜20 克
-
番茄酱80 克
-
辣椒酱30 克
-
酱青10 克
-
红糖20 克
-
20 克 米酒白米醋20 克
-
新鲜凤梨 切丁150 克
-
青灯笼椒 切成小块150 克
-
红灯笼椒 切成小块150 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
934 mg
Białko
24 g
Kalorie
1209 kJ /
289 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
33 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
亚洲高温精选
12 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy