Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Aluatul pentru cannelloni
- 300 g făină
- 3 ouă (de cca. 60 g)
- 10 g ulei de măsline extravirgin
Umplutura
- 700 g apă
- 600 g frunze de spanac congelat
- 150 g lapte
- 1 linguriță sare, plus după gust
- 600 g ricotta din lapte de vacă, proaspătă, bine scursă
Sosul béchamel
- 500 g lapte
- 50 g făină
- 20 g unt nesărat
- ½ - 1 linguriță sare, după gust
- 1 priză nucșoară măcinată
Preparatul final
- 2 - 3 linguri parmezan ras
- 20 g unt nesărat, bucățele mici
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 3753 kJ / 897 kcal
- Białko
- 41.9 g
- Węglowodany
- 84.3 g
- Tłuszcz
- 45.9 g
- Błonnik
- 302.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Farfalle ai quattro formaggi (farfalle cu patru tipuri de brânză)
20 min
Lasagne la aburi, cu vinete și ricotta
1h 25min
Chilli cu dovleac copt și fasole neagră (fără alergeni)
45 Min
Mini galettes cu ciuperci
1h 45 min
Quiche cu mazăre
1 godz.
Farfalle cu sparanghel, pancetta și șofran
35 min
Ștrudel cu ciuperci, feta și spanac
1h 45 min
Supă de sfeclă cu găluști de verdeață
1 Std. 10 Min
Musaca de linte
2h 20 min
Tartă cu ton și roșii
30 min
Sufle rapid de brânză
45 Min
Quiche Lorraine
50 min