韩国泡菜酱

韩国泡菜酱

3.0 3 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 罐

Składniki

  • 糯米粉
    40 克
  • 400 克
  • 20 克
  • 雪梨 (韩国梨) 去芯,一切四块
    400 克
  • 蒜瓣
    50 克
  • 新鲜姜
    10 克
  • 黄皮洋葱 (约 ½ 个洋葱) ,切快 (3 公分)
    110 克
  • 辣椒碎片
    70 克
  • 韩国鱼露
    4 汤匙
  • 韩国虾酱
    1 汤匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 罐

Sód 1904 mg
Białko 6 g
Kalorie 787 kJ / 188 kcal
Tłuszcz 2 g
Błonnik 8 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 40 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...