Urządzenia i Akcesoria
柠檬挞
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 4 godz.
12 块
Składniki
挞皮制作
-
黄油 切块,再额外准备些涂抹模具用80 克
-
低筋面粉200 克
-
糖25 克
-
水50 克
-
盐1 小撮
柠檬馅料制作
-
糖180 克
-
柠檬 挤出柠檬汁180克,取半个柠檬皮备用5 - 6 颗
-
蛋3 颗
-
蛋黄3 颗
-
黄油 切块190 克
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 块
Białko
4 g
Kalorie
1408 kJ /
336 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
0.5 g
Węglowodany
30 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
烘焙滋味
66 Przepisów
Chiny
Chiny