Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 gramů vody
- 2 vejce
- 500 - 550 gramů květáku romanesco, na růžičky
- 35 - 40 gramů bílého vinného octa
- 20 gramů olivového oleje
- ½ - 1 čerstvá chilli paprička, bez semínek, na kousky
- 1 ¼ čajové lžičky soli
- ½ čajové lžičky čerstvě umletého pepře
- ½ čajové lžičky cukru
- 1 čajová lžička hořčice
- 150 gramů crème fraîche
- 1 čajová lžička sladké červené papriky
- 1 jarní cibulka, na kolečka
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1163 kJ / 278 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 14 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Błonnik
- 6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zimní salát s pohankou a růžičkovou kapustou
45min
Brambory na středozemní způsob
2h 30min
Králík po sicilsku
1 Std. 20 Min
Citrusy s mandlovým sněhem
Brak ocen
Galette Auvergnate (s modrým sýrem, ořechy a zakysanou smetanou)
2h 30min
Pomalu vařená kuřecí stehna s omáčkou z červených paprik s rýží
4h 45min
Bílý chřest s jogurtovým přelivem à la holandská omáčka
1h
Chřest se šunkou, holandskou omáčkou a bramborami
1h
Farfalle s chřestem, pancettou a šafránem
35min
Vařené hovězí maso ve whisky omáčce s bramborami
2óra 40p
Srnčí s bramborovými pusinkami a mrkví
1h 50min
Bramborový salát s vejci a majonézou
1h 30min