大阪燒

大阪燒

4.6 33 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
6 人份

Składniki

醬汁
  • 蒜頭
    2 粒
  • 10 克
  • 50 克
  • 番茄醬
    60 克
  • 日式醬油
    30 克
  • 味醂
    10 克
  • 米醋
    20 克
  • 15 克
  • 山葵醬
    ¼ 茶匙
大阪燒麵糊
  • 高麗菜 (約¼顆),切塊
    400 克
  • 紅蘿蔔 去皮,切塊(約2公分)
    100 克
  • 芹菜 切段(約2公分)
    60 克
  • 切段(3公分)
    3 枝
  • 低筋麵粉
    200 克
  • 1 顆
  • 紅糖 (opcjonalnie)
    20 克
  • 1 茶匙
  • 100 克
油煎及裝飾
  • 油煎用
    50 克
  • 美乃滋 少許
  • 柴魚片 少許

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 6.877 g
Kalorie 1158 kJ / 276 kcal
Tłuszcz 10.239 g
Błonnik 2.301 g
Węglowodany 39.407 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...