传统红糖发糕

传统红糖发糕

3.3 6 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
12 块

Składniki

  • 红糖
    200 克
  • 1110 克
  • 香兰叶 绑成结
    2 片
  • 干酵母粉
    10 克
  • 面粉
    450 克
  • 1 个
  • 发粉
    20 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 块

Sód 36 mg
Białko 7 g
Kalorie 975 kJ / 233 kcal
Tłuszcz 2 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Węglowodany 46 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...