Urządzenia i Akcesoria
传统红糖发糕
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
12 块
Składniki
-
红糖200 克
-
水1110 克
-
香兰叶 绑成结2 片
-
干酵母粉10 克
-
面粉450 克
-
蛋1 个
-
发粉20 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 块
Sód
36 mg
Białko
7 g
Kalorie
975 kJ /
233 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
46 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
你发了吗?
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy