Urządzenia i Akcesoria
娘惹香料酱
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
2 罐
Składniki
-
辣椒干 去籽,浸软20 克
-
新鲜红辣椒 去籽5 条
-
小红葱250 克
-
蒜瓣10 个
-
新鲜香茅 只取白色部分6 支
-
新鲜南姜 切成薄片(0.5公分)30 克
-
姜 切成薄片(0.5公分)20 克
-
姜花 (opcjonalnie) 只取花蕾,一切4块1 支
-
峇拉盏 香烤25 克
-
食油150 克
-
白砂糖20 克
-
盐15 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 罐
Sód
3052 mg
Białko
11 g
Kalorie
3899 kJ /
932 kcal
Tłuszcz
77 g
Błonnik
9 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
58 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
百味之源 - 多用途特色酱料
12 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy