Broa de centeio
TM6 TM5 TM31

Broa de centeio

4.0 (2 oceny)

Składniki

Massa lêveda

  • 120 g água
  • 15 g fermento de padeiro fresco
  • 80 g farinha tipo 65
  • 1 c. chá de açúcar

Broa

  • 470 g água
  • 2 c. chá de sal
  • 200 g farinha de milho branco
  • 120 g farinha de centeio
  • 110 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
  • 20 g fermento de padeiro fresco
    lub 7 g fermento de padeiro seco

Wartości odżywcze
na 100 g
Kalorie
1365.4 kJ / 326.4 kcal
Białko
11.3 g
Węglowodany
65.6 g
Tłuszcz
3 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Błonnik
7.5 g
Sód
784.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy