Urządzenia i Akcesoria
Recheio de abacaxi
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
450 g
Składniki
-
açúcar100 g
-
manteiga150 g
-
ovos4
-
polpa de abacaxi100 g
-
sumo de lima (2 unid. aprox.)50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
7 g
Kalorie
1784 kJ /
427 kcal
Tłuszcz
33 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Revista Maio 2019
26 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Bolo fresco de morango
3 godz.
Operetta de marisco
Brak ocen
Ganache
20 min
Creme inglês
10 min
Cobertura de coco e limão sem açúcar
1 godz.
Naked cake
1 godz. 30 min
Bolo de cupuaçu com calda de abacaxi
2 godz.
Creme de pasteleiro
15 min
Queijo mascarpone - TM5
20 godz. 30 min
Massa sablé de cacau
45 min
Bolo de Baptizado
2 godz. 30 min
Cobertura de queijo-creme, café e cacau
5 min