Faire dorer et effilocher poulet et oignons nouveaux

Faire dorer et effilocher poulet et oignons nouveaux

4.8 88 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
300 g

Składniki

  • d'huile végétale
    30 g
    30 g d'huile d'olive
  • de ciboules coupées en rondelles (0.5 cm)
    40 g
  • de filet de poulet, sans peau détaillé en cubes (2 cm)
    300 g
    300 g de cuisse de poulet, sans peau et désossée, détaillée en cubes (2 cm)

Wartości odżywcze na 300 g

Kalorie 629.9 kcal / 2635.5 kJ
Białko 68.2 g
Tłuszcz 37.9 g
Węglowodany 2.9 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 6.1 g
Sód 141.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...