
Urządzenia i Akcesoria
Helado de menta y chocolate
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 8 godz. 30 min
8 raciones
Składniki
Sirope de menta
-
300 g de azúcar
-
150 g de agua
-
1 cucharadita de colorante alimentario verde
-
80 g de licor de menta
-
9 ramitas de menta fresca (solo las hojas)
Helado de menta y chocolate
-
400 g de nata (35% de grasa)
-
600 g de leche entera
-
150 g de chocolate fondant para postres (50% cacao)
-
1 - 2 ramitas de menta fresca (solo las hojas)
Wartości odżywcze na 1 ración
Kalorie
444 kcal /
1855 kJ
Białko
4.4 g
Tłuszcz
25.22 g
Węglowodany
49.79 g
Błonnik
1.89 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Chocolate
114 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania