Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 30 g de chocolate con leche en trozos
- 40 g de mantequilla
- 2 huevos
- 30 g de azúcar
- 20 g de harina de repostería
- 500 g agua
- 3 bolas de helado de vainilla
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1828 kJ / 437 kcal
- Białko
- 9.1 g
- Węglowodany
- 36.3 g
- Tłuszcz
- 28.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 15.9 g
- Błonnik
- 2.5 g
- Sód
- 93.5 mg
Alternatywne przepisy
Salchichón de chocolate
3h 10min
Crema de chocolate y avellanas
15min
Rocas de chocolate blanco
50 menit
Helado de brownie
5h 40min
Volcán de chocolate al vapor
50 menit
Rocas de chocolate, almendra y avellana
40 min
Volcán de chocolate
15min
Vasitos de crema de avellanas y galletas para dos
10 min
Crujientes de pollo almendrado con salsa ranchera
30 min
Mini cheesecakes de queso fresco con fresas
2h 45 min
Volcán de chocolate relleno de chocolate blanco
20 min
Tarta a los tres chocolates en vaso para dos
1j 20 menit