Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 30 g de chocolate con leche en trozos
- 40 g de mantequilla
- 2 huevos
- 30 g de azúcar
- 20 g de harina de repostería
- 500 g agua
- 3 bolas de helado de vainilla
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1828 kJ / 437 kcal
- Białko
- 9.1 g
- Węglowodany
- 36.3 g
- Tłuszcz
- 28.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 15.9 g
- Błonnik
- 2.5 g
- Sód
- 93.5 mg
Alternatywne przepisy
Volcán de chocolate al vapor
50 min
Bastones de zanahoria dorados (200 g)
15 Min
Palomitas de caramelo
40 Min
Bombones de gianduja
1 Std.
Bastones de zanahoria dorados (400 g)
20 Min
Volcán de chocolate
15 Min
Tarta de toffee con palomitas y chocolate
4 Std.
Fresas con mousse de queso y chocolate blanco (Al vacío)
2 Std.
Volcán de chocolate relleno de chocolate blanco
20 Min
Natillas espesas (Espesar)
15 Min
Langostinos dorados
15 Min
Volcán de chocolate para dos
15 Min