Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- mantequilla para engrasar
- 150 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 70 g de chocolate con leche en trozos
- 4 huevos
- 100 g de azúcar
- 50 g de harina de repostería
- 300 g agua
- helado de vainilla para servir
- frutos rojos frescos variados para servir
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 359 kJ / 86 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Błonnik
- 0.5 g
Alternatywne przepisy
Flan de chocolate y leche condensada
1h 25min
Vasitos de chocolate con nata de flan y salsa de toffee
45min
Menú: Dip de huevo y jamón. Espaguetis y calabacín con pollo marinado. Volcanes de chocolate con salsa de naranja
1h
Volcán de chocolate al vapor para dos
35min
Bombones de gianduja
1h
Volcán de chocolate
15 min
Galette des Rois con franchipán de chocolate
1 Std. 20 Min
Masa sablé con cacao
1h
Ensalada de sepietas y patata
1h
Brochetas de frutas con minigofres crujientes
40min
Volcán de chocolate relleno de chocolate blanco
20min
Volcán de chocolate para dos
15 min