Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 25 g de agua
- 5 g de grenetina en polvo
- 550 g de azúcar glass, de buena calidad (p. ej. Zafra® o Domino®)
- 2 g de goma CMC (carboximetilcelulosa), (aprox. ⅓ de cdita)
- 200 g de chocolate amargo
- 90 g de miel de maíz
- 10 g de manteca vegetal, de buena calidad (p. ej.Crisco®) y un poco más para engrasar
- 25 g de glicerina
- 5 g de esencia de almendra
- Wartości odżywcze
- na 1 receta completa
- Kalorie
- 13692 kJ / 3260 kcal
- Białko
- 17 g
- Węglowodany
- 704 g
- Tłuszcz
- 102 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 241 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cocción de arroz
25min
Arroz para sushi
40 min
Cocción de arroz japonés (250 g)
35min
Pastel de chocolate
45 min
Cheesecake de mora azul
5h
Snacks de helado de plátano y crema de cacahuate (veganos)
6h 30min
Mini Pavlovas con helado de frambuesa
13h
Piñas al vapor (500 g) en Varoma
Brak ocen
Pastel de chocolate y chile
1h
Pastel de moras y crema
2 godz. 15 min
Panecillos de leche al vapor con chocolate
3 Std. 35 Min
Lingote helado
Brak ocen