Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 25 g de agua
- 5 g de grenetina en polvo
- 550 g de azúcar glass, de buena calidad (p. ej. Zafra® o Domino®)
- 2 g de goma CMC (carboximetilcelulosa), (aprox. ⅓ de cdita)
- 200 g de chocolate amargo
- 90 g de miel de maíz
- 10 g de manteca vegetal, de buena calidad (p. ej.Crisco®) y un poco más para engrasar
- 25 g de glicerina
- 5 g de esencia de almendra
- Wartości odżywcze
- na 1 receta completa
- Kalorie
- 13692 kJ / 3260 kcal
- Białko
- 17 g
- Węglowodany
- 704 g
- Tłuszcz
- 102 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 241 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pastel de chocolate con avellanas
2 godz. 40 min
Chocolate caliente con chipotle
20 Min
Azúcar glass (150 g)
5 Min
Galletas con chocolate y café
30 Min
Bizcocho de chocolate
1h 40min
Brownies
30 Min
Brownie y trufa caramelizada TM6
50 Min
Lomo de cerdo envuelto en tocino y mantequilla bbq Al vacío TM6
1 Std. 45 Min
Lingote de chocolate con frutos secos, pasas y cerezas
12 Std.
Bizcocho de chocolate y aceite de oliva (sin huevo)
45min
Calaveritas de chocolate
2 godz. 30 min
Azúcar glass (200 g)
5 Min