Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 12 g de grenetina en polvo, hidratada con 60 g de agua
- 250 g de leche
- 5 g de esencia de vainilla
- 100 g de azúcar refinada
- 700 g de crema para batir (30-40% grasa)
Compota exótica
- 300 g de pulpa de maracuyá
- 1 naranja, solamente la ralladura
- 1 naranja, solamente las supremas
- 50 g de agua
- 3 g de pectina en polvo (opcjonalnie)
- 30 g de azúcar refinada
- 2 plátanos
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1087 kJ / 259 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 30 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Tłuszcz nasycony
- 9 g
- Błonnik
- 4 g
- Sód
- 50 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Espuma de frutos rojos
10 min
Jugo de mango picante
10 min
Coulis de frutos rojos frescos
10 min
Pannacotta con salsa de mango
4h 30 min
Ensalada de camarones con duraznos y pimienta, al Vacío TM6
1h
Praliné de avellanas TM6
25min
Esponjado de guanábana en salsa de zarzamoras
5 godz.
Espuma de frutos rojos
10 min
Crema batida insuperable
30min
Mi Paris Brest
1hod. 30min
Pannacotta
6h 15min
Puré de papa criolla y crema de coco
40min