Urządzenia i Akcesoria
椰糖渐层燕菜
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 4 godz. 20 min
36 块
Składniki
-
棕榈糖(椰糖) 切块200 克
-
10 克 燕菜丝燕菜粉2 - 2 ½ 茶匙
-
水1000 克
-
糖 适量调味50 克
-
班兰叶 绑成结2 片
-
椰浆 新鲜或包装200 克
-
蛋1 个
-
盐1 小撮
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 块
Białko
0 g
Kalorie
255 kJ /
61 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
0.1 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
娘惹糕点
13 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy