Urządzenia i Akcesoria
Lasagne bolognese
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
6 porsjoner
Składniki
-
parmesanost delt i biter (3 cm)100 - 200 g
Bolognese saus
-
blandede grønnsaker (stangselleri, gulrøtter og løk), delt i biter200 g
-
"extra virgin" olivenolje40 g
-
kjøttdeig, svin og okse (halv svin og halv okse)800 g
-
tørr hvitvin100 g
-
hakkete tomater, på boks300 g
-
salt etter smak1 - 1 ½ ts
-
malt svart pepper etter smak½ - 1 ts
Hvit saus (Béchamel)
-
melk1000 g
-
smør delt i biter80 g
-
hvetemel100 g
-
salt1 ts
-
muskatnøtt, malt1 - 2 klype
Lasagne
-
smør til smøring og topping
-
lasagneplater ca. 12 plater (10 cm x 20 cm)250 g
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 porsjon
Białko
50 g
Kalorie
4161 kJ /
994 kcal
Tłuszcz
64 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
53 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Min Kokebok
158 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Kylling Penne med safran
Brak ocen
Makaronigrateng med flaskegresskar
Brak ocen
Kylling-tagliatelle med pesto
Brak ocen
Biff kjøttboller med spaghetti og oliven
Brak ocen
Pasta med tomat og aubergine
45 min
Kremet ertepasta
Brak ocen
Rekelinguine med krabbe
Brak ocen
Squashpasta med røkt laks
Brak ocen
Ravioli med reke og asparges basilikum
Brak ocen
Pilaf med blandet korn og rødbeter
Brak ocen
Vegetarlasagne
Brak ocen
Makaronigrateng
Brak ocen