Tagliatelle med steinsopp

Tagliatelle med steinsopp

5.0 1 rating
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porsjoner

Składniki

  • persille, fersk kun blader
    20 g
  • hvitløksfedd
    1
  • "extra virgin" olivenolje
    50 g
  • steinsopp, fersk kuttet i skiver
    100 g
    30 g steinsopp, tørket, bløtet i varmt vann i 20 minutter, drenert
  • sopp, fersk delt i skiver
    100 g
  • salt
    1 ¼ ts
  • vann
    1200 g
  • pasta, tagliatelle
    300 g
  • svart pepper, nykvernet etter smak
    1 - 2 klyper

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porsjon

Białko 11 g
Kalorie 1659 kJ / 396 kcal
Tłuszcz 13 g
Błonnik 6 g
Węglowodany 54 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie