Spaghetti carbonara

Spaghetti carbonara

4.2 6 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 porsjoner

Składniki

  • parmesanost kuttet i biter
    60 g
  • pecorino (opcjonalnie)
    30 g
  • sjalottløk (30 g)
    1
  • bacon terninger
    150 g
  • "extra virgin" olivenolje
    20 g
  • vann
    1200 g
  • salt
    ¾ ts
  • spaghetti
    350 g
  • egg
    3
  • eggeplomme
    1
  • malt svart pepper
    2 klyper

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porsjon

Białko 27 g
Kalorie 2528 kJ / 604 kcal
Tłuszcz 27 g
Błonnik 4.6 g
Węglowodany 63 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie