Urządzenia i Akcesoria
Kikertsuppe med spinat
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
8 porsjoner
Składniki
-
spinatblader, ferske hakket grovt etter smak300 g
-
kikerter, tørket100 g
-
vann800 g
-
salt1 ts
-
løk delt i biter (3 cm)200 g
-
olivenolje30 g
-
gulrøtter delt i biter (3 cm)250 g
-
hvitløksfedd3
-
neper (opcjonalnie) delt i biter (3 cm)100 g
-
malt svart pepper1 klype
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsjon
Białko
4 g
Kalorie
408 kJ /
98 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
3.9 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Min Kokebok
158 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Rensende thaisuppe
25 min
Kremet aspargessuppe
Brak ocen
Kremet detoxsuppe med grønnsaker
Brak ocen
Misosuppe
Brak ocen
Kremet ertesuppe med Serrano-chips
Brak ocen
Vårens grønnsaksuppe med urteterninger
Brak ocen
Kremet ertesuppe
40 min
Kikertsuppe (Revithia)
Brak ocen
Kyllingsuppe med egg og sitron (Avgolemono)
Brak ocen
Kremet fiskesuppe
45 min
Betasuppe
30 min
Fattigmann "aspargessuppe"
50 min