Kikertsuppe med spinat

Kikertsuppe med spinat

3.3 3 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
8 porsjoner

Składniki

  • spinatblader, ferske hakket grovt etter smak
    300 g
  • kikerter, tørket
    100 g
  • vann
    800 g
  • salt
    1 ts
  • løk delt i biter (3 cm)
    200 g
  • olivenolje
    30 g
  • gulrøtter delt i biter (3 cm)
    250 g
  • hvitløksfedd
    3
  • neper (opcjonalnie) delt i biter (3 cm)
    100 g
  • malt svart pepper
    1 klype

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porsjon

Białko 4 g
Kalorie 408 kJ / 98 kcal
Tłuszcz 5 g
Błonnik 3.9 g
Węglowodany 9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie