Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Caparazón de chocolate
- 350 g de chocolate blanco, de leche o amargo, en trozos o chipas
Montaje
- 300 g de nueces, en mitades
- 300 g de dulce de leche, (ver receta en Esenciales)
Decoración
- 100 g de chocolate amargo, de leche o blanco, temperado
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1194 kJ / 284 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 28 g
- Tłuszcz
- 23 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 43 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rosca de reyes
4 Std.
Chilaquiles rojos
25min
Salsa tampico
10min
Tortas ahogadas
2 godz. 40 min
Barra de chocolate y caramelo salado TM6
1 Std. 50 Min
Temperado de chocolate blanco o de leche (sembrado)
10min
Betún de queso crema
5 Min
Garibaldis
40min
Birria de res estilo Jalisco
1 godz. 45 min
Mostachón de frutos rojos
1h 30min
Conchas Gourmet
3h 15min
Roles de canela con glaseado
2j 30 menit