Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Caparazón de chocolate
- 350 g de chocolate blanco, de leche o amargo, en trozos o chipas
Montaje
- 300 g de nueces, en mitades
- 300 g de dulce de leche, (ver receta en Esenciales)
Decoración
- 100 g de chocolate amargo, de leche o blanco, temperado
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1194 kJ / 284 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 28 g
- Tłuszcz
- 23 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 43 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Galletas “Levain Copy Cat”
1 Std. 20 Min
Conchas Gourmet
3 Std. 15 Min
Temperado de chocolate blanco o de leche (sembrado)
10 Min
Caramelo inglés a mi manera TM6
30 Min
Jamaica con chilito
30 Min
Betún de queso crema
5 Min
Temperado de chocolate oscuro (sembrado)
15 Min
Chamoy
20 Min
Mostachón de frutos rojos
1 Std. 30 Min
Salsa tampico
10 Min
Roles de canela con glaseado
2 Std. 30 Min
Polvorones de Día de Muertos
1 Std. 10 Min