Urządzenia i Akcesoria
Polvorones de Día de Muertos
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
18 porciones
Składniki
-
115 g de nueces tostadas
-
225 g de mantequilla sin sal a temperatura ambiente
-
85 g de azúcar glass y un poco más para espolvorear
-
1 cdita de vainilla
-
280 g de harina de trigo
-
¼ cdita de sal fina
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porción
Białko
1 g
Kalorie
468 kJ /
112 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
DÍA DE MUERTOS
10 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Chorizo norteño
30 min
Uchepos de elote (Black Diamond)
45 min
Pan de elote chorreado de gloria (Black Diamond)
1 godz. 30 min
Rosca de reyes
4 godz.
Pan de elote
2 godz.
Pan de muerto
6 godz.
Rosca de Reyes
3 godz.
El mejor pastel de chocolate
1 godz.
Bisquets
40 min
Gorditas de nata callejeras
30 min
Mostachón de frutos rojos
1 godz. 30 min
Conchas Gourmet
3 godz. 15 min