
Urządzenia i Akcesoria
Sopa de feijão e espinafres
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
6 doses
Składniki
-
espinafres descongelados200 g
-
feijão-encarnado cozido escorrido550 g
-
água750 g
-
sal1 ½ c. chá de
-
cebola cortada em pedaços300 g
-
cenoura cortada em pedaços150 g
-
azeite30 g
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
159.1 kcal /
665.8 kJ
Białko
6.5 g
Tłuszcz
5.7 g
Węglowodany
21.6 g
Błonnik
6.2 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Sód
903.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Setembro com a Bimby®
48 Przepisów
Portugalia
Portugalia