Wersje kompatybilne
Sanduíche com pasta de fiambre em pão de forma
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pasta de fiambre
- 150 g fiambre
- 200 g queijo-creme
Massa lêveda
- 270 g água
- 15 g leite em pó
-
15
g fermento de padeiro fresco
lub ½ saqueta de fermento de padeiro seco (7 g aprox.) - 480 g farinha tipo 65
- 1 c. chá de sal
Pão
- 200 g água
-
15
g fermento de padeiro fresco
lub ½ saqueta de fermento de padeiro seco (7 g aprox.) - 20 g açúcar
- 200 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- ½ c. chá de sal
- 50 g manteiga à temperatura ambiente
- Wartości odżywcze
- na 1 unidade
- Kalorie
- 8349.4 kJ / 1995.6 kcal
- Białko
- 67.4 g
- Węglowodany
- 272.6 g
- Tłuszcz
- 69.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 36.4 g
- Błonnik
- 13.2 g
- Sód
- 3020.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pãezinhos palhaço com hambúrguer
2 Std.
Gelado de chocolate
12 Std.
Gelado semáforo
7ωρ. 30 λεπτ.
Gelado de baunilha com cobertura de chocolate
24h
Lombinho en croûte
10 Std. 15 Min
Piza de Nápoles
50 λεπτ.
Gelado de iogurte com molho de caramelo
6h
Brioche com creme de chocolate e avelã
2 Std.
Piza bolonhesa
1 godz. 45 min
Brownies marmoreados
45min
Bolachas de chocolate branco
2u. 40min
Quadrados de chocolate
30 λεπτ.