Gresskarsuppe

Gresskarsuppe

3.0 1 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 porsjoner

Składniki

  • vegetabilsk olje
    10 g
  • ingefær, fersk
    10 g
  • gresskarkjøtt delt
    400 g
  • potet delt
    100 g
  • cashewnøtt, rå
    50 g
  • salt pluss ekstra etter smak
    ½ ts
  • hvit pepper
    2 klyper
  • vann
    750 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porsjon

Białko 4 g
Kalorie 592 kJ / 141 kcal
Tłuszcz 9 g
Błonnik 2.9 g
Węglowodany 12 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie