Grønnsakssuppe med pasta

Grønnsakssuppe med pasta

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 porsjoner

Składniki

  • olivenolje
    20 - 25 g
  • blandede grønnsaker (feks. squash, gulrøtter, gresskar, søtpoteter, sellerirot, pastinakk), kuttet i biter (2 cm)
    350 - 400 g
  • blandete grønnsaker, til sautering (feks. løk, sjalottløk, purre), kuttet i biter (2 cm)
    100 - 150 g
  • vann
    700 - 800 g
  • grønnsaksbuljong
    1 ts
    1 grønnsaksbuljong terning (til 0.5 l)
  • salt
    ½ - 1 ts
    ½ - 1 ss soyasaus
  • blandete grønnsaker, frosne (opcjonalnie)
    50 g
    50 g grønne erter, frosne
  • suppepasta, tørket
    60 - 80 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porsjon

Białko 5 g
Kalorie 670 kJ / 160 kcal
Tłuszcz 5 g
Błonnik 3.8 g
Węglowodany 20 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie