Kremet grønnsakssuppe
TM6

Kremet grønnsakssuppe

4.8 (5 ocen)

Składniki

  • 25 - 30 g olivenolje
  • 170 - 200 g blandete grønnsaker, til sautering (feks. løk, sjalottløk, purre), kuttet i biter (2 cm)
  • 700 - 800 g blandete grønnsaker (feks. squash, gulrøtter, gresskar, søtpoteter, sellerirot, pastinakk, grønne erter), kuttet i biter etter behov
  • 750 - 850 g vann
  • 1 ts grønnsaksbuljong
    lub 1 grønnsaksbuljong terning (til 0.5 l)
  • 1 ts salt

Wartości odżywcze
na 1 porsjon
Kalorie
465 kJ / 111 kcal
Białko
4 g
Węglowodany
9 g
Tłuszcz
5 g
Błonnik
3.6 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy