Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g de beurre
- 100 g de gruyère, coupé en morceaux
- 3 œufs
- 500 g de lait demi-écrémé
- 100 g de farine de blé
- ¼ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 4 tranches de jambon blanc, coupées en dés
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 959 kJ / 228 kcal
- Białko
- 18 g
- Węglowodany
- 16 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
-
Choix des portions - Best of 100 Przepisów, Francja
-
Ma Cuisine 196 Przepisów, Hiszpania
-
Ma Cuisine 196 Przepisów, Szwajcaria
-
Ma Cuisine 196 Przepisów, Beneluks
-
Ma cuisine au quotidien 239 Przepisów, Francja
-
Ma cuisine au quotidien 221 Przepisów, Szwajcaria
-
Ma cuisine au quotidien 196 Przepisów, Francja
-
Ma cuisine au quotidien 221 Przepisów, Kanada
Alternatywne przepisy
Quiche lorraine
50 Min
Petits pots de crème au chocolat
40 Min
Soufflé au fromage express
50 Min
Gâteau au yaourt
1h 40min
Cake surprise
2h
Œufs au lait
50 Min
Filet mignon de porc à la moutarde et aux pommes de terre
30 Min
Cake au surimi et à la courgette
1h 5min
Quiche sans pâte au thon
50 Min
Gâteau express
40 Min
Crème dessert aux deux saveurs
1h 15min
Cake au thon
50 Min