Urządzenia i Akcesoria
核桃乳酪蛋糕
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 人份
Składniki
-
奶油 切塊,室溫軟化100 克
-
奶油乳酪 切塊,室溫軟化250 克
-
冰糖粉220 克
-
蛋5 顆
-
牛奶50 克
-
低筋麵粉300 克
-
泡打粉1 大匙
-
核桃 切碎100 克
-
綜合水果乾 (opcjonalnie)30 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
9.27 g
Kalorie
2651 kJ /
633 kcal
Tłuszcz
27.06 g
Błonnik
1.762 g
Węglowodany
91.72 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美善品多功能料理機基礎食譜
191 Przepisów
Tajwan
Tajwan