核桃乳酪蛋糕

核桃乳酪蛋糕

3.3 3 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 人份

Składniki

  • 奶油 切塊,室溫軟化
    100 克
  • 奶油乳酪 切塊,室溫軟化
    250 克
  • 冰糖粉
    220 克
  • 5 顆
  • 牛奶
    50 克
  • 低筋麵粉
    300 克
  • 泡打粉
    1 大匙
  • 核桃 切碎
    100 克
  • 綜合水果乾 (opcjonalnie)
    30 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 9.27 g
Kalorie 2651 kJ / 633 kcal
Tłuszcz 27.06 g
Błonnik 1.762 g
Węglowodany 91.72 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...