Urządzenia i Akcesoria
三杯杏鮑菇
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 人份
Składniki
-
黑麻油30 克
-
糖15 克
-
薑 切片10 克
-
新鮮杏鮑菇 切滾刀塊150 克
-
綜合甜椒 (紅黃椒皆可),切片100 克
-
素蠔油30 克
-
新鮮九層塔25 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
1.455 g
Kalorie
471 kJ /
112 kcal
Tłuszcz
7.64 g
Błonnik
1.813 g
Węglowodany
11.026 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
台灣四季家常菜
71 Przepisów
Tajwan
Tajwan