晨烤小牛角

晨烤小牛角

4.3 3 rating
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 16 godz. 40 min
7 個

Składniki

  • 牛奶 (冷藏)
    70 克
  • 30 克
  • 乾酵母粉
    ½ 茶匙
  • 高筋麵粉
    150 克
  • 中筋麵粉
    50 克
  • 1 顆
  • 奶油 切塊
    20 克
  • ¼ 茶匙
  • 蛋黃 打散(刷上色用)
    1 顆

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 個

Białko 5.3 g
Kalorie 693.1 kJ / 166.6 kcal
Tłuszcz 4.6 g
Błonnik 0.7 g
Węglowodany 26.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...