Urządzenia i Akcesoria
晨烤小牛角
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 16 godz. 40 min
7 個
Składniki
-
牛奶 (冷藏)70 克
-
糖30 克
-
乾酵母粉½ 茶匙
-
高筋麵粉150 克
-
中筋麵粉50 克
-
蛋1 顆
-
奶油 切塊20 克
-
鹽¼ 茶匙
-
蛋黃 打散(刷上色用)1 顆
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 個
Białko
5.3 g
Kalorie
693.1 kJ /
166.6 kcal
Tłuszcz
4.6 g
Błonnik
0.7 g
Węglowodany
26.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
morning!
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan